Jorgandžije bijesne: Ovakve stvari se uvijek događaju na Bernabeu

Velika sudijska greška obilježila duel Reala i Atletica

Jorgandžije bijesne: Ovakve stvari se uvijek događaju na Bernabeu

Jučer je na Santiago Bernabeu odigran madridski derbi u kojem su snage odmjerili Real i Atletico, a sudar ovih rivala je u konačnici završen rezultatom 1:1.

Domaćini su bili nešto konkretniji protivnik na jučerašnjem susretu, ipak i Atletico je imao svoje šanse. Remi nije donio puno toga dobroga nijednoj ekipi, a nakon susreta su u taboru Atletica bili izuzetno bijesni zbog jedne sudijske odluke.

U Atleticu su, naime, ogorčeni zbog ofsajda koji je u prvom poluvremenu sviran igraču Jorgandžija Vitolu, a koji bi se, da sudija nije prekinuo igru, vjerovatno našao u situaciji "1 na 1" sa golmanom Reala.

Naime, Thomas Partey je uspio sačuvati jednu loptu u terenu i uputiti idealan pas za Vitola kojem je u tom trenutku bio otvoren put prema golu Kraljeva. Ipak, pomoćni sudija je digao zastavicu i prekinuo ovu akciju Jorgandžija.

Čak i da je bio najbliži golu Reala, a nije, Vitolo je očigledno bio na svojoj polovini terena u trenutku kada mu je Party uputio pas, tako da ofsajd nije mogao postojati.

"Čini mi se da se ovakve stvari uvijek događaju ovdje", istakao je nakon utakmice Partey, pa dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja nisam baš dobro vidio, ali su mi rekli da je bila velika greška".

Bilo kako bilo pomoćni sudija je podigao zastavicu, a da li dotični nije najbolje upoznat sa pravilima ili nije vidio gdje se nalazio Vitolo sada više nije ni bitno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi