Gabigol konačno može da bude sretan

Startat će za Inter

Gabigol konačno može da bude sretan

Edmir Škorić

Brazilski napadač Gabriel Barbosa spreman je za debi u italijanskoj Seriji A.

Gabigol je uglavnom rezerva i nije opravdao očekivanja od dolaska u redove Intera, no Stefano Pioli navjerovatnije će mu sutra ukazati povjerenje od prve minute.

Naime, Inter igra protiv Empolija, a zbog suspenzija u timu crno-plavih nema Maura Icardija i Ivana Perišića, pa će Barbosa po prvi put debitovati od prve minute u Seriji A.

Od prve minute bi mogao zaigrati i iskusni Rodrigo Palacio, a tu je i Edar, ali Pioli će donijeti konačnu odluku o tome ko će sve startati.

Barbosa je do sada napravio samo pet nastupa u dresu Intear, a počeo je samo protiv Bologne u Kupu, kada je postigao gol, prije skoro mjesec dana.

Pioli je kazao kako nije zabrinut zbog neigranja pojedinaca, te vjeruje da ovi igrači na koje može računati imaju kvalitet da upišu pobjedu nad Empolijem u 24. kolu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je trenutno pletoplasirana momčad prvenstva sa 42 boda, a seriju od osam pobjeda prekinuo je porazom od Juventusa prošle sedmice. Susret s Empolijem igra se od 15 sati, a u timu Intera nema ni Marcela Brozovića, te Evera Banege zbog povreda. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi