Gabigol ne želi u Las Palmas

Odbio Špance

Gabigol ne želi u Las Palmas

Edmir Škorić

Brazilski napadač Gabriel Barbosa poznat i kao Gabigol odbija da ode u Las Palmas na posudbu.

Gabigol se nije naigrao u prvoj sezoni u Italiji, ali ne želi olako da napusti inter, već planira da se kroz treninge dokaže i izbori prvu postavu. 

Sportski direktor Las Palmasa Toni Cruz kazao je da je putovao u Milano na pregovore s Gabigolom, ali Brazilac je poručio da mu nije želja da zaigra u Las Palmasu.

"Želim igrati, tako da se nalazim blizu odluke, ali ne mogu otkriti da li idem ili ostajem u Interu. Za sada sam sretan ovdje, mada mi je žao što više ne igram", kazao je Brazilac za Globoesporte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je istakao da mu je ovo tek prva sezona u Interu i da je teška, ali vjeruje da će već u narednoj sve biti puno bolje za njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi