Potvrđene loše vijesti za Contea: Barella mora na operaciju, poznato i koliko će biti van terena
Barella bi se trebao vratiti tek u januaru 2020. godine

Trener Intera je imao dovoljno problema i bez ove povrede

Potvrđene loše vijesti za Contea: Barella mora na operaciju, poznato i koliko će biti van terena

S. Pašalić

Inter je sinoć nastavio sa serijom dobrih rezultata i slavio je na gostovanju kod Torina sa visokih 3:0.

Ipak, Antonio Conte je imao razloga za zabrinutost s obzirom da je Nicolo Barella u samoj završnici prvog poluvremena morao napustiti teren zbog povrede.

Barella je imao bolnu grimasu na licu i u suzama je napustio teren, a danas je Conte saznao da će neko vrijeme ipak biti bez jednog od najvažnijih igrača ove sezone.

Naime, Barella je zaradio povredu koljena i morat će na manju operaciju, ali prema svemu sudeći na teren bi se trebao vratiti tek u januaru 2020. godine.

Tako će trener Intera biti bez svog jako bitnog igrača u nekoliko utakmica Serije A, ali i u utakmicama Lige prvaka protiv Slavije Prag i Barcelone.

Ove sezone je 22-godišnji veznjak Intera upisao 17 nastupa i postigao je 2 gola, te upisao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adriano
Šteta. :/
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi