Batistuta se vraća u Fiorentinu?

Povratak velikana u Firencu?

Batistuta se vraća u Fiorentinu?

Edmir Škorić

Novi trener Fiorentine Cesare Prandelli najavio je mogućnost povratka legendarnog Gabriela Batistute u klub.

Batistuta je jedan od najvećih i najznačajnijih igrača u povijesti Fiorentine i Prandelli ga sada želi sa sobom u timu, a taj prijedlog oduševio je sve navijače Viola.

"Želim ga tu sa sobom i mislim da bi i igrači bili sretni da ih trenira jedna takva veličina. Razgovarat ću sa Batistutom kasnije, mada neće biti lako, nisam siguran da bi on to želio", kazao je Prandelli.

On je dodao da "nikada neće okrenuti leđa Fiorentini" nakon što je pristao da preuzme ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vratio sam se da napravim nešto. Vlasnici kluba žele da stvore sjajan tim i da budu konkurentni u Seriji A, ali i da se vrate u Evropu. Znam da nikad neću biti sam", dodao je.

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Kakva je ovo igracina bio,nema djecaka koji je odrastajuci igrao fudbal a da prilikom postizanja gola nije se radovao izgovarajuci njegovo prezime,Baatiiistuuuuutaaaa
4 0
Arnel925
Šteta što se osisao
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti