Brazilski novinar izvrijeđao Gabriela Jesusa: "Otišao je u Arsenal, to je baš mali, mali klub"

Nije ga štedio

Brazilski novinar izvrijeđao Gabriela Jesusa: "Otišao je u Arsenal, to je baš mali, mali klub"

E. Čaušević

Brazilski napadač Gabriel Jesus prije nekoliko dana zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Arsenala.

Gabriel Jesus odlučio je da napusti Manchester City nakon što je ovaj klub doveo Erlinga Haalanda, te je Brazilcu postalo jasno da nije baš u prvom planu kod Pepa Guardiole.

Zbog toga je donio odluku da je za njegovu karijeru najbolje da napusti Etihad i odlučio je da njegov novi klub bude Arsenal, a prije nekoliko dana zvanično je predstavljen na Emiratesu.

U transferu vrijednom skoro 60 miliona eura Gabriel Jesus je s Arsenalom potpisao petogodišnji ugovor, te je već zadružio dres s brojem devet.

No, njegov transfer se nije baš svidio brazilskoj javnosti koja smatra da je napravio grešku odlaskom iz Cityja. Tu se posebno izdvaja poznati brazilski novinar Neto koji je žestoko iskritikovao Jesusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidio sam da je Gabriel Jesus potpisao za Arsenal. To je baš mali, mali klub. Portuguesa Santista je veći klub od Arsenala. Šta je taj klub osvojio u zadnjih pet godina? Otišao je tamo i zar misli da zaslužuje da s reprezentacijom Brazila ide u Katar? Radije treba ići Gabigol koji zabija redovno golove i igra odlično, a i u većem klubu (Flamengo)", poručio je Neto.

[twitter]https://twitter.com/Doozy_45/status/1544429783228076033[/twitter]

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Arsenal se vraća u ligu prvaka 100%
6 2
SeoRusilac
Hahaha nek je City velik
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi