Navijači Fiorentine bijesni jer Juventus ponovo kupuje u Firenci

Dovode veznjaka

Navijači Fiorentine bijesni jer Juventus ponovo kupuje u Firenci

Edmir Škorić

Juventus posljednjih nekoliko godina redvno kupuje najbolje igrače Fiorentine.

Prvo je to bio Federico Bernardeschi, a prošlog ljeta Federico Chiesa. Sada Stara dama opet želi jednog igrača iz Fioretnine, a radi se o Gaetanu Castrovilliju, koji igra u veznom redu.

Andrea Pirlo ovog razigravača želi već na ljeto, pa će Juventus pokušati da dogovori njegov transfer iz redova Ljubičica.

Cijena Castrovilija na transfer tržištu trenutno je oko 22 miliona eura, ali momčad iz Firence zasigurno će tražiti puno veću odštetu. Navijačima Fiorentine sigurno neće biti drago što će još jedan njihov igrač završiti u redovima rivala iz Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neprijateljstvo navijača Fiorentine da Juventus datira već dugo, posebno kada se legendarni Roberto Baggio iz Firence preselio u Torino.

Castrovilli, koji ima 24 godine, ove je sezone ukupno u dresu Fiorentine odigrao 31 utakmicu i postigao je pet pogodaka uz tri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Dovedite normalnog trenera nek vam sklopi tu ekipu . A ne sve neke nize razredne maximim im Europa liga.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi