40.000 navijača na predstavljanju Maura Icardija, a nijedan nije ostao imun na Wandin dekolte

Ponovo zasjenila supruga

40.000 navijača na predstavljanju Maura Icardija, a nijedan nije ostao imun na Wandin dekolte

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi predstavljen je jučer zvanično kao novo pojačanje Galatasarayja jer je turski velikan uspio da otkupi njegov ugovor od PSG-a. Na tribinama je bilo preko 40.000 navijača, no Wanda Nara je svojim izazovim izdanjem ponovo sve zasjenila.

Icardi je prošlu sezonu proveo na posudbi u Galati i vodio je ovu ekipu do titule prvaka Turske jer je briljirao u dresu kluba iz Istanbula.

No, po isteku posudbe vratio se u PSG, ali Galatasaray nije odustao od Icardija nakon fantastične sezone. Počeli su pregovore s Parižanima i na kraju uspjeli su da postignu dogovor i otkupe ugovor argentinskog napadača.

Icardi je u Galatu stigao za deset miliona eura i potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine i nema sumnje da je povratak Argentinca najveći posao prvaka Turske ovog ljeta.

Jučer je Galatasaray na svom stadionu predstavio nova pojačanja, a na tribinama se okupilo oko 40.000 navijača turskog velikana.

Oglasi

Naravno, najveće ovacije dobio je upravo Icardi jer su tribine proključale kada se argentinski napadač pojavio na terenu.

Icardi je došao u društvu svoje supruge Wande i djece, a ponovo je njegova zanosna žena uspjela sve da zasjeni.

Izazovan stajling i duboki dekolte je ono što su svi prvo vidjeli kada se Wanda pojavila s Icardijem na terenu, a njen provokativni izgled je trenutno glavna tema javnosti u Turskoj.

Wanda i Icardi su se po ko zna koji put pomirili i čini se da su konačno sretni, a činjenica da ju je doveo u Istanbul i s njom izašao na teren to dovoljno potvrđuje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Opis nije dostupan.

Međutim, jasno je da se Wanda voli izazovno oblačiti i na taj način privlačiti pažnju i tako je bilo i ovaj put.

Top Komentari

King_Kenny
...odlican igrac,dzaba ga uzeli s obzirom kakvi se panjevi placaju desetine miliona eura...ne mogu da vjerujem da su za 10 miliona dobili ovakvog strijelca i to u najzrelijim godinama,ovi iz PSG nisu normalni...bojim se da Dzeko nema sanse za titulu,Galata je prejaka,imaju Icardija,Zahu,Zaniola,Mertensa,Torreiru,sve ozbiljni igraci koji bi mogli igrati u vecini klubova liga petice i koji su se vec tamo dokazali...ekipa koja cak i u Europi moze napraviti neki rezultat...
0 2
BordoBijeli1946
Autoru naslova ****m komplet porodicu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi