Galatasaray suspendovao N'Zonzija, slijedi deportacija u Rim

Francuz je bio nestašan

Galatasaray suspendovao N'Zonzija, slijedi deportacija u Rim

Francuski veznjak Steven N'Zonzi našao se u velikom problemu.

On je ljetos dres Rome zamijenio dresom Galatasarayja tako što je otišao na posudbu, ali čini se da bi se u Riom mogao vratiti silom i to već u januaru.

Naime, Gatalasatay je odlučio da ga suspenduje na neodređeno vrijeme i to zbog nediscipline, a turski mediji smatraju da to znači i kraj za Francuza u Istanbulu te da će se već u januaru vratiti u Rim.

Inače, to su loše vijesti i za Romu koja ima problem s ovim igračem obzirom da on ima godišnju platu od 3,1 miliona eura ali nije pružao partije kakve su se očekivale kada je došao iz Seville na ljeto 2018.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 30-godišnjak je u toku aktuelne sezone upitao 15 utakmica za Galatu i pri tome je ostvario učinak od jedne asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi