Haos u Pragu nakon eliminacije Galatasaraya!

Masovna tuča na terenu

Haos u Pragu nakon eliminacije Galatasaraya!

E. Oštraković

Fudbaleri Sparte iz Praga napravili su veliku senzaciju i eliminisali su velikana iz Turske, ekipu Galatasaraya iz Evropske lige.

Gosti su bili veliki favoriti u ovom dvomeču i imali su prednost od 3:2 iz prve utakmice, ali su na kraju eliminisani iz ovog takmičenja.

Nakon utakmice užasne scene na stadionu. Očito su gosti bili nezadovoljni eliminacijom i izbila je masovna tuča na terenu.

Prema prvim infromacijama u tuči su učestvovali i fudbaleri, ali i stručni štabovi oba tima.

Kada je riječ o samoj utakmici Sparti je trebala pobjeda kako bi prošli dalje, a na kraju su je ostvarili i to na ubjedljiv način. Konačan rezultat bio je 4:1 u njihovu korist.

Oglasi

Preciado je u 8. minuti doveo domaći tim u vodstvo, ali je Bardakci postigao gol u 16. minuti i vratio stvari na početak.

Gosti su se našli u problemu u 70. minuti kada je direktan crveni karton dobio Ayhan i tada je sve postalo loše po njih.

Samo četiri minute kasnije domaći tim dolazi do vodstva od 2:1, a gol je postigao Tuci nakon asistencije Zelenyja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prolaz domaćem timu donio je Haraslin golom u 80. minuti i sigurno da je ovo veliko iznenađenje.

Do kraja utakmice domaći tim postigao je i četvrti gol. Igrala se 96. minuta, a strijelac je bio Kuchta.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Turci ko turci nista novo il milom il silom al eva vam kura
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti