Roma dočekuje Sampdoriju, Di Francesco još uvijek koristi Džeku

Dijamant u prvoj postavi

Roma dočekuje Sampdoriju, Di Francesco još uvijek koristi Džeku

Edin Džeko je ponovo u prvoj postavi Rome, baš kao što je i najavio trener rimske ekipe Eusebio Di Francesco.

Roma večeras na svom Olimpicu ponovo igra protiv Sampdorije, baš kao i prije četiri dana kada je u zaostalom meču bilo 1:1. Tada je Džeko, sudeći prema inostranim medijima, bio na pragu prelaska u Chelsea, ali je igrao u prvoj postavi i donio bod svom timu.

Na jučerašnjoj press konferenciji Eusebio Di Francesco je najavio da će koristiti Džeku sve dok bude član Rome, a večeras je to i uradio.

Džeko je u prvoj postavi, a u istoj nema Emersona Palmierija za kojeg je Chelsea također pokazao interes.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Rome: Alisson, Florenzi, Manolas, Jesus, Kolarov, Pellegrini, Strootman, Nainggolan, Cengiz Under, El Shaarawy, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi