Garcia: Džeko? Ne mogu ništa reći

Nije dijelio senzacije

Garcia: Džeko? Ne mogu ništa reći

Fudbaleri italijanske Rome u ljetnom kampu u Pinzolu nastavili su pripreme za narednu sezonu, a uoči početka sezone obratio se trener Rudi Garcia.

Tamošnje novinare najviše je zanimala situacija oko dovođenja bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Džeke, koji će navodno u narednim danima potpisati petogodišnji ugovor sa Romom. 

"Edin Džeko? Ne mogu ništa reći u vezi toga. Ko će doći, doći će", zagonetan je bio trener Rudi Garcia, a potom je pohvalio dolazak igrača iz Genoe. 

"Mogu samo reći da sam jako zadovoljan što je lago Falque s nama. Trenutno se družimo sa navijačima, naporno radimo, ma gušt su ovi dani u godini", zaključio je Garcia. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Britanski mediji su otkrili detalje ugovora po kojima će čelnici Rome ponuditi Edinu Džeki petogodišnji ugovor uz sedmičnu plaću od 85.000 eura. S druge strane, Manchester City kapitena naše reprezentacije ne želi pustiti bez odštete od 20 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.