Garcijina izjava mogla bi zabrinuti Džeku?

Hvalio mladog napadača

Garcijina izjava mogla bi zabrinuti Džeku?

Edmir Škorić

Roma nije uspjela da slavi u Veroni protiv Chieva u meču 18. kola italijanske Serije A.

Rimljani su vodili dva puta, 2:0 i 3:2, ali na kraju su se morali zadovoljiti samo bodom, pa trener Rudi Garcia, kojem ionako prijeti otkaz, nije mogao da bude nimalo zadovoljan. Razočaran je, ali hvali mladog napadača Umara Sadiqa.

"Igrali smo u dosta izmijenjenom sastavu i nisam mogao previše ni očekivati. Očito je ipak da smo izgubili dva boda jer smo bili dva puta u vodstvu, a primali smo jeftine golove", rekao je Garcia, koji je još dodao:

"Sada u subotu igramo jako važnu utakmicu protiv Milana i moramo biti fokusirani. Sve dok se momčad bori, živimo u nadi. Igrači su danas bili ljuti, ali moraju to pokazati protiv Milana. Moramo sada pobijediti".

Garciju je posebno oduševio mladi napadač Sadiq, koji je postigao danas pogodak i očito je da dobro koristi minute koje je dobio zahvaljujući suspenziji Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je sjajan igrač, potreban nam je kao nikad prije jer imamo problema s napadačima", dodao je Garcia.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi