Gareth Bale glavna tema u Madridu, a Zidane poručio: "Neću da vam odgovorim na to pitanje"

Napušta kraljevski klub?

Gareth Bale glavna tema u Madridu, a Zidane poručio: "Neću da vam odgovorim na to pitanje"

Endin Čaušević

Gareth Bale vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u dresu Real Madrida.

Velšaninu ništa ne ide kako je zamislio ove sezone i sve više se špekuliše o tome da će na kraju sezone napustiti kraljevski klub. Da stvar bude gora za Balea leđa su mu okrenuli i navijači Reala koji su ga jučer žestoko izviždali.

Real je nakon dosta muke savladao Eibar sa 2:1 poslije preokreta, a Bale je s tribina već u trećoj minuti utakmice dobio žestoke zvižduke kojim su ga navijači ispratili i kada je izlazio iz igre.

Bale je prema mišljenju španskih medija odigrao svoje što se tiče Reala i bit će pravo čudo ukoliko i naredne sezone ostane na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener ovog tima Zinedine Zidane nije htio pričati o sudbini Balea, ali je svojim odgovorom dao naslutiti da se nešto dešava. Francuski stručnjak je vješto pokušao izbjeći priču od Baleovom odlasku iz Reala, ali nije baš uspio.

"Neću da vam pričao o tome i šta će se desiti na kraju sezone. On je u Realu i ima još dvoje godine ugovora. Nije vrijeme da se priča o tome. Ne uživamo kada zvižde s tribina, ali navijači tako pokazuju da smo žele bolju igru svog tima", poručio je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi