Kraljevi proslavili novu titulu, ali su se svi pitali šta je bilo s Garethom Baleom?

Velšanina ni na mapi

Kraljevi proslavili novu titulu, ali su se svi pitali šta je bilo s Garethom Baleom?

Endin Čaušević

Real Madrid danas je po 35. put u historiji postao prvak Španije.

Kraljevski klub je danas pred svojim navijačima pobijedio Espanyol sa 4:0 i četiri kola prije kraja osigurao je titulu prvaka La Lige.

Real Madrid nije dozvolio iznenađenje na Santiago Bernabeuu i ubjedljivo je pobijedio goste iz Barcelone, a nakon utakmice nastalo je veliko slavlje igrača, članova i navijača Reala.

Međutim, u centru pažnje španskih medija našao se ponovo Gareth Bale koji danas nije bio u konkurenciji za meč zbog povrede iako je prije nekoliko dana bio na klupi na meču Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

No, nikome nije jasno zašto Bale uopšte nije bio na stadionu danas jer je on jedini igrač koji nije bio na terenu i slavio titulu Real Madrida.

Mnogi smatraju da Bale namjerno nije htio da dođe na Bernabeu jer je jasno da bi mu cijeli stadion sigurno zviždao kao što je to bio slučaj tokom cijele ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog toga Velšanin je odlučio da uopšte ne dođe na proslavu titule, a kraljevski klub se nije oglašavao zbog toga niti je još uvijek dao objašnjenje zbog čega se jedan od najplaćenijih igrača u klubu nije pojavio danas na Bernabeu.

Bale s Real Madridom ima ugovor do kraja ove sezone i već je svima jasno da će napustiti klub ovog ljeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Bejl je doktor fudbala
4 5
Nele.
I bolje da ga nema. On je svoje odavno odradio u Realu.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi