Bale nije bio na proslavi Realove titule: Razočaran sam!

Imao problema s leđima?

Bale nije bio na proslavi Realove titule: Razočaran sam!

Edmir Škorić

Nogometaši Real Madrida postali su sinoć prvaci Španije po 35. put.

Real je na Santiago Bernabeu razbio Espanyol s 4:0 i tako je četiri kola prije kraja osigurao titulu, a nakon kraja meča moglo je da počne veliko slavlje.

Bilo je veselo u Madridu, igrači i navijači su slavili, no svi su se pitali gdje je Gareth Bale? Velšanina nije bilo na stadionu...

Mnogi smatraju da Bale namjerno nije htio da dođe na Bernabeu jer je jasno da bi mu cijeli stadion sigurno zviždao kao što je to bio slučaj tokom cijele ove sezone.

Zbog toga Velšanin je odlučio da uopšte ne dođe na proslavu titule, a kraljevski klub se nije oglašavao zbog toga niti je još uvijek dao objašnjenje zbog čega se jedan od najplaćenijih igrača u klubu nije pojavio danas na Bernabeu.

Međutim, Bale se sada oglasio:

"Toliko sam razočaran što večeras ne mogu biti dio slavlja zbog grčeva u leđima, ali stvarno sam ponosan na momčad koja je osvojila naslov! Uživajte večeras dečki, živio Madrid", napisao je Bale na društvenoj mreži Twitter.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjeruje se da će Bale na ljeto kao slobodan igrač napustiti Real i o tome se uveliko, ali i odavno piše. On bi karijeru mogao nastaviti u MLS-u. 

Velšanin je s Realom u proteklim godinama osvojio apsolutno sve. I sam je postigao mnogo važnih pogodaka, ali je zbog svog opuštenog stava prema klubu postao neprijatelj navijača.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...imao problema sa k*rcem,bolio ga.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi