Ronaldo njega kamenom, a on Ronalda hljebom: Riječi Nevillea odzvanjaju u Engleskoj

Smatra da Ronaldo može još ponuditi

Ronaldo njega kamenom, a on Ronalda hljebom: Riječi Nevillea odzvanjaju u Engleskoj

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je trenutno bez kluba, mnogo je špekulacija o tome gdje će nastaviti karijeru, a Gary Neville, njegov "dežurni kritičar", sada je odlučio da uputi jako lijepe riječi o Portugalcu.

Garry Neville poznat je kao neko ko je u prošlosti često kritikovao Cristiana Ronalda, kako za igre, tako i za ponašanje.

Portugalac je našao način da mu se "osveti" i to tako da se ne pozdravi s njim prilikom jedne emisije.

Sada, kada je Cristiano bez kluba, mnogo je špekulacija o tome gdje će nastaviti karijeru.

Navodno ima vrlo bogate ponude iz Arabije i iz Sjedinjenih Američkih Država, no Neville ne smatra da će tamo nastaviti karijeru.

Oglasi

On smatra da Ronaldo još uvijek može mnogo toga ponuditi na visokom nivou do kraja sezone, pa možda i cijelu sljedeću.

"Mislim da će Ronaldo tražiti vrhunski klub, s ugovorom na četiri ili pet mjeseci, u koji može ući i imati odlučujuću ulogu, u eliti evropskog fudbala.

Mislim da mu je to prioritet, da bude u Ligi šampiona, da ostane na najvišem nivou i da dokaže da ono što se desilo u Manchester Unitedu nije u redu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rekao bih da ima još četiri ili pet jakih meseci, negdje gdje može da postigne 15 ili 20 golova u tom periodu", rekao je Neville, prenose britanski mediji.

Vidjet ćemo da li će ove riječi imalo "olakšati" Ronalda i da li će se možda pomiriti s Nevilleom. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi