Mnogi su vrijeđali Fernandesa, ali niko kao Gary Neville

Žestoke riječi su upućene

Mnogi su vrijeđali Fernandesa, ali niko kao Gary Neville

E. Oštraković

Manchester United je u nedelju doživio historijski poraz na Anfieldu, a kao što je već poznato Liverpool je slavio sa 7:0.

United je bio u boljoj formi i djelovalo je da će, u najmanju ruku, biti u egalu sa Redsima, ali gosti su potopljeni sa čak sedam golova u njihovoj mreži.

Djelovale su Unitedove zvijezde nemoćno na terenu, a stvar koja je zgrozila fanove ovog tima uradio je kapiten ekipe, Bruno Fernandes.

Naime, on je nakon gola Salaha za 6:0 zatražio izmjenu, a to se nikako nije svidjelo navijačima Manchester Uniteda.

Mnogi su ga kritikovali zbog toga, ali najoštriji je bio Gary Neville, koji je i sam navijač ovog tima.

Oglasi

"On drži ruke u zraku i pita se zašto je još uvijek na terenu. Dosta mi je da Brune Fernandesa i njegovog mahanja rukama. Prigovara svima, ako ga malo dodirnete odmah se drži za lice. To nije bila kapitenska izvedba od igrača Manchester Uniteda i siguran sam da je Erik ten Hag svjestan toga", rekao je Neville.

Ipak, Bruno Fernandes je kreirao najviše šansi od svih igrača u Premiershipu u ovoj sezoni, a taj broj je čak 60.

Ali, ono što je glavno pitanje je da li bi trebao ostati kapiten ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fernandes se suočava sa kritikama, mnogi su razočarani takvim ponašanjem jednog od lidera tima, a svoju nemoć iskazao je i na taj način što je odgurnuo pomoćnog sudiju, ali imao je sreće jer nije kažnjen zbog toga.

Kao kapiten momčadi tog dana, čini se da je Fernandes veći dio drugog poluvremena proveo kudeći svoje saigrače, praveći sitne prekršaje, cvileći na sudije i samo odišući posebno negativnim stavom.

Top Komentari

tarchi
Neville je isfrustrirana budaletina. To zna svaki navijač Uniteda.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi