Garyju Nevillu ''pukao film'' u sred utakmice, ponizio je igrače Manchester Uniteda

Crveni đavoli neće u Ligu prvaka

Garyju Nevillu ''pukao film'' u sred utakmice, ponizio je igrače Manchester Uniteda

A. Čaušević

Gary Neville se nije suzdržavao od komentara na račun igrača Manchester Uniteda.

Neville je tokom utakmice Manchester United - Chelsea bio angažovan kao ko-komentator i nije oklijevao da iznese svoje lično mišljenje.

Legendarni defanzivac Crvenih đavola je između redova poručio da trenutnim zvijezdama ekipe s Old Trafforda trebaju batine.

"Manchester United je tip ekipe kojoj bi svaki gledatelj tokom utakmice želio dati batine", rekao je Neville te nastavio:

"Potrebne su im batine. Postavljaju loš primjer radnom etikom i ne rade ništa ono što roditelji i učitelji govore djeci svakog dana."

"Pogledajte koliko prostra ostavljaju. To je nevjerovatno. Niko u ligi ne ostavlja prostora kao United. Pogledajte gdje je Rashford, on se i ne kreće."

"Zarađuju bogatstvo i šetaju po terenu. Sramotno", bez dlake na jeziku poručio je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši reprezentativac Engleske je na kraju poručio da se nada kako je susret pratio Erik Ten Haag koji je izabrana za novog trenera Uniteda.

Inače, susret na Old Traffordu je okončan rezultatom 1:1 što znači da su se Crveni đavoli oprostili od Lige prvaka tri utakmice prije kraja sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...zamislite kakva truba od lige je bila EPL kada je Manchester United harao ligom sa panjevima kao sto su braca Neville koji su imali po dvije lijeve noge...ta ekipa bi danas bila u rangu Burnleya...Wes Brown,O'Shea,Butt,Hargreaves,Fletcher,Sylvestre,Saha,sve panj do panja,a sve prvotimci bili...
6 6
Klicko
Sad ćemo da vidimo tu ljubav Kristine penaldo-penalty i tap in machine da li će ostati u svom man unitedu iako neće igrati ligu prvaka
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi