Gascoigne se nakon 18 godina sreo s Rooneyjem i ponovo mu dao 40 funti

Prvi put nakon 2000. godine

Gascoigne se nakon 18 godina sreo s Rooneyjem i ponovo mu dao 40 funti

Endin Čaušević

Legendarni engleski fudbaler Paul Gascoigne jučer je posjetio igrače Evertona, a cilj mu je bio da pripredi iznenađenje za Waynea Rooneyja.

Gascoigne i Rooney su se prvi put sreli još davne 2000. godine kada je popularni Gaza igrom slučaja pratio meč omladinske lige. Tada ga je oduševio 14-godišnji igrač Evertona i jednostavno želio je da ga upozna nakon meča.

Legendarni igrač je došao u svlačionicu i upoznao momka po imenu Wayne Rooney. Toliko je bio oduševljen njegovim igrama da mu je odlučio dati 40 funti. Gascoigne je očito želio ponovo vidjeti Rooneyja, a 18 godina kasnije kao da se ništa nije promijenilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi