Užas u Italiji: Gasperini prvo urlao, a zatim pljunuo i udario sportskog direktora Fiorentine

Nevjerovatne scene

Užas u Italiji: Gasperini prvo urlao, a zatim pljunuo i udario sportskog direktora Fiorentine

E. Oštraković

Sinoć su utakmicu u okviru 30. kola Serie A odigrali Fiorentina i Atalanta, a nakon 90 minuta pobjednika nije bilo. Konačan rezultat bio je 1:1.

Iako Atalanta stoji dosta bolje na tabeli ovu utakmicu su odigrali zaista jako loše, te Fiorentina ima za čim da žali.

Bila je Fiorentina dosta bolji protivnik tokom cijelog susreta, ali na kraju su se morali zadovoljiti sa samo jednim osvojenim bodom.

Nakon prvog poluvremena Atalanta je imala prednost, ali su imali i dosta sreće jer domaća ekipa nije iskoristila svoje prilike.

Jedini gol u prvom poluvremenu viđen je u 37. minuti utakmice, a strijelac za vodstvo Atalante bio je Maehle.

Deset minuta drugog poluvremena bilo je dovoljno Fiorentini da postigne gol i dođe do poravnanja na ovom susretu.

Oglasi

Sudija je dosudio jedanaesterac, a siguran sa bijele tačke bio je Cabral koji je postigao gol i postavio konačan rezultat na ovoj utakmici.

Nakon utakmica bilo je zaista svega, a to su prenijeli italijanski mediji. U glavnoj ulozi bio je trener gostujuće ekioe, Gasperini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trener Atalante, Gasperini je na kraju utakmice bio bijesan na navijače Fiorentine, kao i na rukovodstvo ovog kluba. "Racistička publika" i "Vi ste lopovi", bile su riječi koje je Gasperini izgovorio prema publici i rukovodstvu Fiorentine. Ali to nije bilo sve. On je također pljunuo i udario sportskog direktora Pradea.

Zaista je sve to nevjerovatno, pogotovo za jednu tako ozbiljnu ligu, a sada se očekuje reakcija čelnih ljudi Fudbalskog saveza Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi