Nestvarna scena na meču koji sudi Irfan Peljto: Izjednačili na 1:1, a gol skoro niko nije ni vidio!

Lech poravnao protiv Fiorentine

Nestvarna scena na meču koji sudi Irfan Peljto: Izjednačili na 1:1, a gol skoro niko nije ni vidio!

E. Čaušević

Lech i Fiorentina igraju trenutno prvu utakmicu četvrtfinala Konferencijske lige na kojoj smo vidjeli zaista nevjerovatnu situaciju u 20. minuti kada je poljski klub uspio da dođe do izjednačenja.

Fiorentina je fantastično otvorila utakmicu u Poznanu i već u četvrtoj minuti uspjela je da dođe do prednosti kada je Cabral zabio pogodak za 1:0.

Međutim, to nije pokolebalo igrače Lecha koji su krenuli dosta ofanzivno nakon primljenog gola i jasno je da su što prije željeli da dođu do izjednačenja.

Nakon nekoliko propuštenih prilika Lech je uspio da poravna na 1:1 u 20. minuti, a mrežu italijanskog kluba zatresao je Velde nakon odličnom centaršuta Ishaka.

No, ono što se nalazi u centru pažnje s utakmice iz Poznana je nevjerovatna situacija koju smo vidjeli u 20. minuti kada je Lech krenuo i napad i iz sjajne akcije uspio je da zabije pogodak.

U centru pažnje su navijači domaćeg tima koji su napravili spektakl jer su svi skakali u istom trenutku, ali zbog toga skoro da niko od navijača Lecha nije uspio da vidi pogodak Veldea za 1:1.

Oglasi

Oni su prilikom navijanja i skakanja okrenuli leđa terenu i upravo u tom trenutku njihov klub je uspio da izjednači, a skoro da niko od navijača Lecha nije ni vidio gol.

Fiorentina je ipak u finišu prvog dijela uspjela da dođe do novog vodstva, a ovaj put pogodak za goste iz Firence zabio je Gonzalez i povisio za 2:1.

Također, treba istaći da je glavni sudija večerašnje utakmice u Poznanu bh. sudija Irfan Peljto koji je u dosadašnjem dijelu utakmice odradio zaista dobar posao.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Peljtini asistenti na večerašnjoj utakmici su Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, dok ulogu četvrtog sudije ima Miloš Gigović.

Što se tiče VAR sobe za nju je zadužen hrvatski sudija Ivan Bebek i Fedayi San (Švicarska).

Top Komentari

SamoSiroki
Zamisli povrijedi se Peljto i na scenu stupi Gigović..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi