Gasperini sutra na Koševu "pušta sa lanca" svoja najjača oružja?

Atalanta od prve minute juriša na gol

Gasperini sutra na Koševu "pušta sa lanca" svoja najjača oružja?

Jasno je da su Gasperini i njegovi izabranici u Reggio Emiliji bili razočarani rezultatom (2:2) prvog meča 2. pretkola Lige Evrope protiv Sarajeva, u kojem su sigurno očekivali pobjedu.

Sutra je na Koševu na rasporedu i revanš meč u kojem će Sarajevo pokušati doći do nove senzacije, dok će Atalanta jurišati na pobjedu kako bi opravdala ulogu velikog favorita.

Da će Atalanta od samog starta krenuti super ofanzivno govori i postava Gasperinijeve ekipe koju sutra na Koševu predviđa Eco di Bergamo.

Tako italijani vjeruju da će Gian Piero Gasperini aktivirati svoj "atmoski" napad, te da će na Koševu zaigrati od prve minute sa trojicom napadača, od koji su dvojica klasični špicevi.

Tako bi se u napadu Atalante od prve minute trebali naći mladi Musa Barrow (koji je i u Reggio Emiliji počeo kao prvi špic), veliko pojačanje Duvan Zapata, te prva Gasperinijeva violina, kapiten Papu Gomez, čija je prirodna pozicija odmah iza špica (tzv. second striker).

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Postava Atalante za sutrašnji duel prema Eco di Bergamo:

Berisha - Toloi, Mancini, Masiello - Hateboer, De Roon, Pessina, Gosens - Barrow, Zapata, Gomez.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

disident7
Dvica kao kuca ali da Bogda se ujeo za jezik i Sarajevo proslo.
20 9
hercegbih
VIĐEĆEMO
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti