Gattusa je danas teško prepoznati

Duža kosa, duža brada

Gattusa je danas teško prepoznati

E. Škorić

Bivši reprezentativac Italije i nogometaš Milana, danas trener Napolija, Gennaro Gattuso odavno nije posjetio frizera.

Gattuso je, poput svih Italijana, u izolaciji skoro dva mjeseca, a kako dugo nije posjetio frizera, dobio je novi imidž.

Kosu i bradu Gattuso je oduvijek nosio kao svoj zaštitni znak, no ovaj put je to otišlo na jedan veći nivo, a javnost ga je takvog mogla vidjeti tijekom jednog lajva na Instagramu.

Sam sebi srezao platu

Opće je poznato kako je koronavirus stvorio probleme brojnim fudbalskim klubovima koji su 'preko noći' ostali bez prihoda od reklama i ulaznica, a u takvoj situaciji neki se odlučuju i na rezanje plate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S Gattusom nije bilo potrebe pregovarati jer je ovaj legendarni italijanski fudbaler odlučio sam sebi da sreže platu, a isto je učinio i sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli.

Tu informaciju donosi Corriere dello Sport, navodeći kako je dvojac odlučio da pomogne klubu da se lakše nosi s krizom uslijed koje je tokom marta i aprila skoro 30 zaposlenih poslano na prinudni odmor.

Top Komentari

user1583752673
Ja mislio vlasnik PSG-a ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi