Gattusa naljutile glasine: "Držim ga čvrsto..."
Trener Milana odlučio je da zadrži Higuaina i istakao je da on nije jedini problem, već da kompletan tim ne igra onako kako bi trebalo u posljednje vrijeme

Ne želi dati Higuaina u zamjenu za Moratu

Gattusa naljutile glasine: "Držim ga čvrsto..."

E. Škorić

Trener Milana Gennaro Gattuso demantovao je pisanja medija da će doći do razmjene igrača sa Chelseajem.

Gattusov Milan će sasvim sigurno dovoditi pojačanja, a već je dogovoren Lucas Paqueta iz Flamenga i sve je izvjesniji dolazak Cesca Fabregasa.

Potom su se pojavile glasine da će Rossoneri da puste Gonzala Higuaina, pojačanje koje je ljetos dovedeno iz Juventusa, u zamjenu za Alvara Moratu iz Chelseaja.

Međutim, Gattuso je odmah demantovao takve napise i istakao da Higuain po svaku cijenu ostaje u njegovom timu.

"Držim Higuaina čvrsto. Ne znam, ne želim da zaobiđem ničiji rad. U posljednjih sedam godina Chelsea nije kupovao 31-godišnje igrače. Higuain ne prolazi kroz najbolje trenutke, ali ne smijemo da mislimo o tome i moramo da uradimo nešto više", kazao je Gattuso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Istakao je također Gattuso da "Higuain nije jedini problem, naš kompletan tim se muči i ima problema".

U međuvremenu se pojavila i informacija da je Milan dogovorio dolazak Sergej Milinković-Savića iz Lazija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi