Gattuso: Belotti? Kao da gledam Ševčenka...

Trener Milana hvali sjajnog napadača Torina

Gattuso: Belotti? Kao da gledam Ševčenka...

Edmir Škorić

Torinov napadač Andrea Belotti mogao bi uskoro da obuče dres Milana, a tome u prilog ide i nova izjava trenera Rossonera Gennara Gattusa.

Belotti možda nije u istoj formi kao i prošle sezone, ove je postigao manje golova, ali i dalje je napadač kojeg mnogi žele, posebno čelnici Milana, kojima je uistinu neophodan dobar i kvalitetan golgeter.

A zanimljivo da sutra Milan gostuje upravo Belottijevom Torinu i eto prilike i Gattusu i njegovim vlasnicima da uvide o kakvom majstoru je riječ.

"Belotti je poput Ševčenka, podsjeća me na njega. Dobar je dečko i ja ga cijenim, a pruža odlične partije već nekoliko sezona", komentarisao je Belottija Gattuso, čiji Milan je skoro pa izgubio šanse za plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Torino je momčad koja se bori i ima kvalitetne igrače, pa će sutra biti jako teško, a i mi smo se potrošili u meču protiv Napolija. No, moramo biti maksimalno skoncentrisani protiv Torina i ako ne budemo imali pravi stav, onda nam se loše piše", tvrdi Rino, dodavši:

"Torino ima nekolicinu baš kvalitetnih igrača, opasni su u napadu, igraju dobre kontre i po svemu sudeći neće nam biti lako, ali svi znaju koje ciljeve Milan ima u svakom meču".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi