Izgleda je i Insigne shvatio da ga u Seriji A namjerno zezaju
Foto: Screenshot

Italijani "uzeli na zub" fudbalera Napolija

Izgleda je i Insigne shvatio da ga u Seriji A namjerno zezaju

Napoli je jučer gostovao na San Siru gdje je odigrao meč 32. kola Serije A protiv Milana. Ovaj susret je završen remijem (0:0), pa su Napolijeve šanse da možda može stići do Scudetta samo teoretske.

Iako je susret na San Siru završen bez golova, ipak se imalo vidjeti dosta toga, a situacija pred sam početak susreta je nasmijala sve one koji su pratili direktan prenos iz Milana.

Fudbaleri obje ekipe su, po tradiciji, na travnjak izašli u pratnji djece u dresovima protivničkog tima, a organizatori su se potrudili i opet igraču Napolija Lorenzu Insigneu "podvalili" poprilično visoku "pratnju".

Insigne je na teren izašao u društvu dvojice dječaka, a obojica su bila gotovo iste visine kao i on sam. Drugi igrači su, pak, uglavnom pored sebe imali nešto nižu djecu.

Ništa toliko čudno da se ovakve stvari Insigneu ne dešavaju gotovo svaki put, pa je postalo očigledno da se organizatori utakmica šprdaju na račun niskog rasta fudbalera Napolija.

A sada je to postalo jasno i samom Insigneu barem sudeći prema njegovom osmijehu prilikom izalaska na travnjak San Sira.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi