Gattuso dobio ponudu, pa je glatko odbio
EPA

Čeka nešto bolje

Gattuso dobio ponudu, pa je glatko odbio

Proslavljeni vezni fudbaler Gennaro Gattuso odbio je ponudu da preuzme Genou, javljaju italijanski mediji.

Gattuso više od šest godina plovi trenerskim vodama, a nakon što se u maju razišao sa 'svojim' Milanom, dobio je novu ponudu kluba iz Serie A.

Corriere dello Sport objavio je kako 41-godišnjeg stratega na svojoj klubi želi vidjeti Genoa čiji je predsjednik Enrico Preziosi izgubio povjerenje u Aurelija Andreazzolija, međutim nekada sjajni fudbaler navodno je odbio ponudu.

Isti medij navodi kako projekat Genoe nije pretjerano impresionirao Gattusa, koji je odlučio pričekati na atraktivniju ponudu, pogotovo jer se u posljednje vrijeme sve više šuška o povratku na San Siro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Gatussa u konkurenciji na klupu Genoe još je bio Davide Nicola, ali navodno se i on zahvalio na ponudi ovom klubu.

U italijanskom šampionatu Genoa stoji veoma loše. U šest odigranih utakmica slavila je samo jednom te se trenutno nalazi u zoni ispadanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi