Gattuso: Ne želim potaknuti kontroverze, ali kako je ovo sve moguće?
Milan je sinoć igrao meč Evropske lige, već u nedjelju ujutro mora da se sastane s Parmom u Seriji A

Ne sviđa mu se raspored Rossonera

Gattuso: Ne želim potaknuti kontroverze, ali kako je ovo sve moguće?

E. Škorić

Milanov trener Gennardo Gattuso ljut je zbog rasporeda kojeg ima njegov klub.

Rossoneri su sinoć pobijedili Dudelange u Evropskoj ligi i taj se meč igra od 18:55 sati.

U nedjelju u ranijem terminu od 12:30 Gattusov Milan igra važan meč protiv Parme u Seriji A.

"Čini se da je apsurdno igrati četvrtom u 18:55, a onda u nedjelju u ranom terminu. Ne želim potaknuti kontroverze, ali jednostavno to ne razumijem. Ne želim nikakav alibi, idemo da pobiejdimo Parmu, ali ovo sve nema smisla", rekao je Gattuso, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Parma je jaka momčad, imaju strašno dobre ofanzivce i brzu kontru. Neće nam biti dovoljno ako budemo igrali kao protiv Dudelangea. Parma nije slučajno šesta na tabeli".

Milan je s 22 boda na petom mjestu i želi da pobjedom na San Siru nastavi bitku za prve četiri pozicije koje donose plasman u Ligu prvaka. Do Lige prvaka, naravno, može i kroz Evropsku ligu, ali ako uspije da je osvoji u jako teškoj konkurenciji.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Merlin
Ne želim potaknuti kontroverze, ali kako je moguće da si ti trener A.C. Milana?!
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi