Gattuso odredio putnike za američku turneju i tako otkrio ko sve napušta Milan

Gattuso odredio putnike za američku turneju i tako otkrio ko sve napušta Milan

Edmir Škorić

Milanov trener Gennaro Gattuso odabrao je sastav za američku turneju.

Milan kreće s pripremama za narednu sezonu, a Gattuso je odlučio povesti i igrače poput Bertolaccija, Bonuccija i Kalinića, koji su navodno na izlaznim vratima.

Međutim, Gustavo Gomez, Montolivo, Bacca i golman Gabriel nisu na listi putnika za SAD, pa je očigledno da na njih Gattuso neće računati.

Ivan Strinić, Lucas Biglia i Andra Conti su ostali na dužem odmoru, ali će se naknadno priključiti. Strinić i Biglia su imali naporno ljeto zbog SP-a, a Conti je i dalje u procesu oporavka.

Spisak Rossonera za put u SAD:

Potražite više informacija na temu Serie A:

A Donnarumma, G Donnarumma, Reina; Abate, Antonelli, Bellodi, Bonucci, Calabria, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Simić, Zapata; Bertolacci, Bonaventura, Brescianini, Calhanoglu, Halilović, Kessie, Locatelli, Mauri, Torrasi; Borini, Cutrone, Kalinić, Silva, Suso, Tsadjout.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi