Gattuso: Protiv Lazija igramo finale

Trener Milana

Gattuso: Protiv Lazija igramo finale

E. Škorić

Gennaro Gattuso je upozorio da Milan ne može priuštiti da izgubi 'finale' protiv Lazija ovog vikenda.

Nakon serije loših rezultata, Gattusov Milan nema pravo na kiks protiv Lazija ukoliko želi ostati u trci za Ligu prvaka.

„Protiv Lazija će biti finale: ako želimo da se kvalifikujemo za Ligu prvaka, ne možemo izgubiti. Treba nam maksimalan učinak, odnosno pobjeda“, rekao je Gattuso.

Milan je oštećen protiv Juventusa, no Gattuso je sada to arhivirao.

“Mi smo ponekad kažnjeni nekim greškama, ali to ne smije biti izgovor, ni za mene ni za moje igrače".

Poljak Piatek redovno zabija, no moraju se i ostali uključiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Piatek je dobar, nadam se da će biti najbolji strijelac, ali da bi se to desilo, čitav tim mora da trči. Potrebni su nam svi, uključujući i defanzivce i veznjake", dodao je.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi