Gattuso se žali: Mandžukić uvijek igra kao da je u parku sa prijateljima
Fantastični hrvatski fudbaler važan je kotač u igri Juventusa već godinama unazad. Tako će biti i u nerednim sezonama (Foto: EPA)

Trener Milana

Gattuso se žali: Mandžukić uvijek igra kao da je u parku sa prijateljima

M. Šljivak

Juventus je jučer savladao Milan sa 2:1 i tako se približio novoj tituli prvaka koju mogu osigurati već danas.

Nakon meča nezadovoljan je bio trener Rossonera Gennaro Gattuso, a posebno je razočaran ponašanjem hrvatskog fudbalera Marija Mandžukića.

"Zaslužili smo više protiv Juventusa i ove, ali i prošle sezone. Ipak, bili smo itekako naivni protiv veoma jakog tima",rekao je Gattuso, te je zatim na interesantan način komentarisao igru Marija Mandžukića.

"Juventus kada je u nevolji traži pomoć Marija Mandžukića. Taj čovjek uvijek igra kao da je u parku sa prijateljima, jer koristi fizikalije više nego što je potrebno", istakao je Gattuso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dok je Juventus praktički osigurao novi naslov prvaka, Milan će do kraja sezone voditi veliku borbu za plasman u Ligu prvaka.

Rossoneri trenutno drže četvrtu poziciju, ali za vratom su im Lazio i Roma.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zvjezdan10
Divljak na terenu.Sinoć je trebao da bude isključen nakon onog udaranja namjernog đonom Romagnolia bez lopte,ali VAR izgleda ne radi za pojedine timove.
0 3
Mirko
Jedan od najkompletnijih igrača.A i Gatuso se našao komentirati ,pa cijela njegova karijera se temeljila na fizikalijama!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi