Djevojke se otimaju za njega, a on neće: "Imam lagan prolaz, ali..."
Fudbaleri su kao i uvijek veoma popularni među djevojkama, a u Barceloni je najpopularniji Gavi

Mlada zvijezda misli samo o karijeri

Djevojke se otimaju za njega, a on neće: "Imam lagan prolaz, ali..."

M. Šljivak

Talentovani fudbaler Barcelone Gavi već je velika zvijezda u svijetu fudbala iako mu je samo 18 godina, a ovaj tinejdžer je sve popularniji i kod ženskog dijela publike.

Sjajni Gavi proglašen je najboljim mladim fudbalerom svijeta. Postao je 'preko noći' veoma popularan, posebno kod ženske publike.

Gavi je stidljiv momak. Priznao je kako ima brojne ponude na stolu, ali da ga djevojke toliko i ne zanimaju u ovoj fazi karijere.

"Da li imam lakši prolaz kod djevojaka? Da, ali to je normalno. Ne razmišljam previše o tome. Očekivao sam da će biti više interesa što sam poznatiji", rekao je ovaj 18-godišnji fudbaler.

Da djevojke čine sve kako bi došle do Gavija bilo je jasno sredinom septembra kada je ovaj sjajni fudbaler s navijačima proslavljao novi ugovor.

Nakon potpisa nove saradnje s Barcelonom do 2026. godine, Gavi se družio s navijačima, a zatim mu je prišla jedna atraktivna brineta i ostavila mu je papirić s brojem telefona.

Oglasi

Gavi je bio pomalo iznenađen. Broj je ipak sačuvao i navodno je iste večeri napravio konkretan potez jer ju je zapratio na Instagramu.

Je li bilo nešto između njih ne zna se, ali bez ikakve dileme mladi veznjak privlači veliki interes žena širom Španije i svijeta.

Gavi je već velika zvijezda širom svijeta. Nema dileme da će za njega interes žena dodatno rasti i on se ne treba brinuti za to u budućnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada je međutim potpuno fokusiran na karijeru. Novi izazovi su pred njim, prvo dolazi Svjetsko prvenstvo, a i s Barcelonom ima visoke ciljeve.

Gavi je na terenu zaista čudesan, a van njega djeluje kao jako miran dječak koji samo želi uživati u mirnom životu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi