Mourinho dogovorio sve sa igračem, sada je sve na Barceloni

Želi Bellerina

Mourinho dogovorio sve sa igračem, sada je sve na Barceloni

E. Oštraković

Jose Mourinho je prvo pojačanje za januar već pronašao, a navodno i dogovorio, a radi se o desnom beku koji trenutno nastupa za Barcelonu, Hectoru Bellerinu.

Nakon jedanaest godina provedenih u Arsenalu, Bellerin je na početku sezone kao slobdan igrač stigao u Barcelonu, ali se nije baš pretjerano naigrao.

Ove sezone je odigrao samo pet utakmica, a započeo je samo tri i to dvije u Ligi prvaka, te jednu u domaćem prvenstvu.

Većinom je utakmice presjedio na klupi, a ugovor ga za Barcelonu veže do kraja sezone, kada će ponovo biti slobodan igrač.

Xavi ne želi da mu produži ugovor, a sigurno je da bi svi u Barceloni voljeli barem nešto zaraditi na nejmu i prodati ga u januaru.

Kako prenose italijanski mediji, Mourinho je već sve dogovorio sa Bellerinom, ali je pitanje da li će ga uspjeti dovesti u januaru.

Naravno sve je do Barcelone, ukoliko ih zadovolji ponuda koju Roma pošalje, Xavi će ga vrlo rado pustiti da ide.

Nezadovoljan je Mourinho Rickom Kardsdorpom, te je odlučio da ga otjera iz kluba, jer samtra da je izdao klub svojim užasnim nastupima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upravo kao zamjenu za njega, Mourinho vidi Bellerina, te želi da desnu stranu pojača sa bivšim nogometašem Arsenala.

Na kraju ostaje da vidimo da li će do transfera doći, te kada će se on desiti, u januaru ili na ljeto.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bellatrix
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi