S kapuljačom na glavi utrčao na igralište puno djece, zaigrao fudbal, pa pokazao svoje lice

Zvijezda Barcelone oduševila svojim potezom

S kapuljačom na glavi utrčao na igralište puno djece, zaigrao fudbal, pa pokazao svoje lice

Endin Čaušević

U prethodnim godinama vidjeli smo nekoliko sjajnih videa u kojima se poznati sportisti zamaskiraju i pojave na nekom igralištu gdje ih niko ne prepozna, a kada pokažu svoje pravo lice nastane ludnica. Tako je bilo i prije nekoliko dana kada se jedna od zvijezda Barcelone pojavila na lokalnom igralištu.

Poznatim sportistima danas je itekako teško da se tek tako pojave na nekom od igrališta kako bi trenirali ili se zabavili bez da ih neko ne prepozna što obično pokrene lavinu koja je za njih neizdrživa.

Zbog toga rijetko u javnosti viđamo igrače evropskih velikana koji se opušteno zabavljaju na nekom igralištu i igraju fudbal jer je to nemoguća misija.

Međutim, u posljednje vrijeme bilo je dosta sjajnih videa kada su se poznati sportisti maskirali kako bi igrali fudbal ili košarku, te bi šokirali prisutne kada bi pokazali svoje pravo lice.

Jedan od takvih videa nastao je nedavno na lokalnom igralištu u Barceloni, a u centru pažnje našao se jedan od igrača katalonskog kluba.

Oglasi

U pitanju je Gavi koji je s kapuljačom na glavi utrčao na igralište i počeo da igra fudbal, te je krio svoje lice i djeca koja su bila tu uopšte nisu shvatila da je to zvijezda Barcelone.

Bilo im je sumljivo jer je tu i kamera, ali niko od njih nije očekivao da je to Gavi. No, kada je mladi igrač Barcelone skinuo kapuljaču djeca su počela oduševljeno da aplaudiraju, te da se hvataju za glavu od sreće.

@espnfc

Their reaction when they realized it was #Gavi 🥹 (via @Javi Begines) #barcelona #futbol #football #españa

♬ ᴠɪᴠᴀ ʟᴀ ᴠɪᴅᴀ - Kay
Potražite više informacija na temu La Liga:

Gavi se zadržao još desetak minuta kako bi igrao s njima lopte, a mnogima je bilo interesantno koliko ozbiljno je shvatio i nije dao pardona nikome.

Ovaj video pojavio se na TikToku i preko noći postao je glavna tema javnosti u Španiji jer su svi oduševljeni Gavijevim potezom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti