Gavranović potpisao za Dinamo, pa govorio o Hodžiću
Foto: GNK Dinamo Zagreb

Veliko pojačanje na Maksimiru

Gavranović potpisao za Dinamo, pa govorio o Hodžiću

Dinamo je danas na Maksimiru službeno predstavio svoje veliko pojačanje, švicarskog napadača Marija Gavranovića.

Ovim je ujedno završena višemjesečna trakavica oko budućnosti ponajboljeg fudbalera HNL-a, a u zagrebačkom klubu Gavranović će predstavljati veliku konkurenciju našem Arminu Hodžiću.

Na predstavljanju Gavranovića su novinari pitali za Hodžića, a o njemu je imao samo riječi hvale.

"Armin je jako dobar napadač, sada ću ga moći još bolje upoznati. Kako njega, tako i druge saigrače, osjetiti kako ko na koji način voli primati loptu. kako se otvarati. Dinamo ima dosta kvalitete u svojoj momčadi", kazao je Gavranović.

Nije Gavranović ni skrivao zadovoljstvo zbog potpisa za Dinamo.

"Jako sam sretan što se sve završilo u dobrom smjeru, odmah sam želio doći u Dinamo. Nadam se da ću se brzo prilagoditi, jedva čekam da počne taj nastavak sezone", priznao je Gavranović, te potom opisao kako je živio posljednje mjesece kao igrač Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Gledajte, tada se nije još znalo da će sve ovako završiti, ali to je vrijeme sada iza mene. Na terenu sam uvijek davao maksimum za Rijeku, a drago mi je što sam s tim klubom uspio ostvariti visoke ciljeve. No, sada želim slične stvari ponoviti u Dinamu; cilj mi je opet dupla kruna i odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju."

Gavranović je u Dinamu zadužio dres sa brojem 11.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi