Gazidis kontaktirao Allegrija

Milanu se vraća stari trener?

Gazidis kontaktirao Allegrija

E. Škorić

Izvršni direktor Milana Ivan Gazidis, kako se izvješćuje, kontaktirao je Maxa Allegrija kako bi provjerio bi li trener Juventusa zainteresovan da se ponovo vrati na San Siro.

Prema Tuttomercatowebu, Gazidis se u posljednjih nekoliko dana obratio Allegriju kako bi se raspitao o njegovoj dostupnosti, pošto je ovaj poslije nekoliko uspješnih godina napustio Juventus.

Allegri je donio Milanu posljednji Scudetto i navijači tog kluba ne bi imali ništa protiv da se vrati, ali Max ima nekoliko dobrih ponuda iz Engleske u ovom trenutku.

Osim toga, povezivao se i sa Bayerom, kao i sa Tottenhamom te PSG-om, ali svi ti kubovi su odlučni da zadrže svoje aktivne trenere, pa nije isključeno da Allegri ipak ostane u Italiji.

Što se tiče Milana, mediji tvrde da će Gennaro Gattuso biti otpušten čak i ako uspije osigurati mjesto u Ligi prvaka, a direktori Leonardo i Paolo Maldini također odlaze.

Allegri se u potpuno novom izdanju pojavio na press konferenciji

Juventus sutra igra utakmicu posljednjeg 38. kola italijanske Serie A u gostima protiv Sampdorije.

Bit će ovo i posljednja utakmica na klupi za Massimiliana Allegrija koji se danas sa potpuno novim izgledom pojavio na press konferenciji uoči utakmice.

Allegri je održao press konferenciju u nešto opuštenijem izdanju te je najavio da će biti određenih promjena u ekipi, ali i da neki igrači imaju problema sa povredama.

"Szczesny ima problem s koljenom i imat će važan operacioni zahvat u sljedećih nekoliko sedmica, ali on će biti dostupan za sutra. Cristiano Ronaldo ne ide na put, jer treba odmoriti i ima međunarodne obaveze s Portugalom. Pravo je vrijeme da drugi igraju", započeo je Allegri.

"Miralem Pjanić se vraća, Blaise Matuidi i Federico Bernardeschi su suspendovani, Mario Mandžukić se htio postati još zgodniji i dobio je novi nos (nakon operacije zbog preloma), Alex Sandro je imao problem sa mišićem. Sljedeće godine vidjet ćete Douglasa Costu", dodao je raspoloženi Allegri.

"Ako se Leonardo Spinazzola oporavi, onda će početi, inače će to biti Pereira"

"Moramo završiti sezonu na visokom nivou protiv sjajne ekipe. Marco Giampaolo potvrdio je dobar posao prošle sezone, a njegova Sampdoria zaslužuje poštovanje"

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegri je zaključio press konferenciju komentarom na svoju novu jako kratku frizuru.

"Nakon toga, svi možemo otići na plažu, rečeno mi je da stavim kremu za sunčanje na glavu. Idemo sada na piće"

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlaak
Najgori trener na svijetu.. mozda je bolji od Vlade Jagodica al to je to :)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi