Milanu baš ne ide: Mladi tim Rossonera ispao iz lige

Primavera

Milanu baš ne ide: Mladi tim Rossonera ispao iz lige

E. Škorić

Osim što ne ide seniore Milana, s problemima se susreće i mladi tim ovog italijanskog giganta.

Seniori Milana su u teškoj situaciji, ali se i dalje nadaju plasmanu u Ligu prvaka, ali ne ovise isključivo o sebi nego i o rezultatima Atalante i Intera.

I dok se, na kraju, možda i desi da Milan ode u Ligu prvaka, pa se zaborave sve loše partije iz protekle sezone, a ruku na srce bilo ih je isuviše puno, U-19 tim Rossonera ispao je u Primaveru 2.

Nakon remija s Fiorentinom (1:1), mladi tim Milana ispao je u Primaveru 2, odnosno u drugu omladinsku ligu.

Prvo mjesto je u Primaveri osvojila Atalanta sa 67 bodova, ostavivši iza sebe juniore Intera (56); Rome (55)... Atalanta i Inter su izborili završno doigravanje za prvaka, dok će se za preostala dva mjesta boriti Roma, Torino, Fiorentina i Chievo, a zanimljivo da je Juventusov mladi tim tek osmi sa 42 boda.

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi