Gazzetta dello Sport: Stigla nova ponuda na adresu Milana za Krunića

Ostaje u Seriji A?

Gazzetta dello Sport: Stigla nova ponuda na adresu Milana za Krunića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Rade Krunić će prema svemu sudeći napustiti Milan u narednim sedmicama.

Krunić je na San Siro stigao prije godinu dana iz Empolija, ali se u prošloj sezoni nije baš naigrao kod Stefana Piolija. Jasno je da Krunić nije zadovoljan minutažom, te da zbog toga želi promijeniti sredinu.

Već je poznato da bh. veznjak na stolu ima ponudu njemačkog Freiburga koji je već u pregovorima s Milanom. No, također La Gazzeta dello Sport danas piše da postoji opcija i da Krunić ostane u Seriji A.

Naime, danas je na adresu Milana stigla nova ponuda na bh. reprezentativca, a u svojim redovima želi ga i Sampdoria. Ovaj klub ponudio je osam miliona eura za Krunića, te sada čekaju odgovor Milana, ali i bh. fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunić bi imao mjesto u prvoj postavi Sampdorije koja traži zamjenu za Karola Linettyja koji je nedavno potpisao za Torino. U Sampdoriji vjeruju da bi Krunić bio idelana zamjena, te da bi zarađeni novac od Linettyja bio dovoljan da ga dovedu iz Milana.

Bh. veznjak se ranije povezivao i sa Torinom, ali ovaj klub se odlučio upravo za Linettyja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi