45

Komentari (45)

Seher Rajvosa
Ja ne znam sta ove zenicke Picke pricaju oni nit igraju evropu niti ista treba da se ponose sto sampion dolazi da igra evropu tu, jer je nisu vidjeli nikad ahhaah, a igrali bi na njivi premijer ligu da im savez nije napravio zbog repke pa se sad nesto pusu smrdljivci iz zenice. A ovi zeljovci do juce su igrali na kosevu evropu i napravili malo onaj cumez od donacija pa ga digli u nebo ko da je wembley. Poklopite se usima Sarajevo do groba.
Seher Rajvosa
Ovi iz smrdljive zenice nesto pricaju, a na njivi bi igrali da nije reprezentacija ulozila u onaj smrad pa se sad debilu pušu kako imaju stadion. A ovi strumfovi nesto pricaju do juce su evropu igrali na kosevu, i od donacija sklepali onaj cumez. Tako da poklopite se usima Sarajevo do groba.
leader_of_wolves
slobodno dodjite na Bilino polje da vidite pehar koji vi nikad necete imati, ostavite nam kes i mozete nazad odakle ste i dosli hahaha
LomanaLuaLua
Kakav to pehar vi imate i kad ste osvojili? Lašvanske igre ili Bajramski turnir u malom fudbalu? Hahahah
leader_of_wolves
jedini u BiH smo osvojili kup uefa pobjedili Fiorentinu a vi ispadnete od Teslica trece lige hahahahahaha
leader_of_wolves
majmuncicu mali reci aaaa i dobit ces ga u usta, svima vam je krivo sto je čelik sa trofejima ispred vas 100 godina ako ikad osvojite kup uefa javite se do tad pssst misevi mali
LomanaLuaLua
Hahahahahahaha jbt ovi promijeniše i uefina takmičenja... Haj reci da su normalni hahahah
Seher Rajvosa
hahahahahahah pa celik ispade prvak evrope,svijeta, HAHAHAAHA SMIJESNI STE SMRDLJIVCI
leader_of_wolves
hahahaha pogledaj decko historiju, sarajevo je uvijek bilo ispod i bit ce, nemate ni stadiona kako treba samo kukate hahaha njanjajevo moze samo sanjati kup uefa ajde u vijetnam i igrajte u zenicu niste dobrodosli !
Mu'min Juventino FKS
Cuj kup uefa, a zove sw mitropa kup, ccc stoko zenicka
AmerZE1990
Fk raseljenici 2x gosti u 3 pretkolu hahaha
Hoss
Kad hoces da si smjesan pa ispadnes glup! hahahaha
frank_leone
Ne vidim problem da FK Sarajevo igra na Grbavici. Bolje je da se napuni Grbavica. Realno veće su i šanse kad se igra u Sarajevu i zbog publike, a i zbog samog odnosa Zenica-Sarajevo.
ljoze01
Dobrodošli kako god, bolje ovdje nego u Zenici
GospodinIzSarajeva
Hvala,nesto i do tebe pametno
razdeGo9
Idite u vrapcice oni imaju naj moderni stadion danasnjice hahh e pa vi ste topla braca mozete zajedno
*p!p!t@*
jebali ti komplet vrapčići mater ?
Hoss
On bi volio znati ko mu nije jebo mater hahahaha
bistrik87
Sta pisete koji k, Sarajevo je jucer vec odlucilo
Mu'min Juventino FKS
Kakva posrana grbavica sa ton posranom crkvetinom u pozadini
Gradjanin
Da ih neko pusti na Grbavicu, mislim da bi sledeća vijest bila ostavka uprave FK Željezničar!
adis_D11
Jebem ti komplet familiju građanin! Jesil čuo? Na svaku ti imas komentar i nesto pametuješ. Mrs u picku materinu jebo ti pas mater.
Gradjanin
Ja sam navijač Želje pa se ne spuštam na taj vaš nivo komentarisanja. Samo ću reći da imam pravo iznjeti mišljenje o stadionu za koj idajem pare. Ja ću ići gdje želim, a ti se raspitaj za autobuske linije za Zenicu!
milivoje
Jasta bi,pa stadion se i sređivao za to,da bi ga rentao ovako ovim beskućnicima kao i LED-ovi
Gradjanin
Stadion se sređivao da bi naš Željo igrao, a ne za udomljavanje beskućnika. To su ogromne razlike. Odma ostavka cijelokupne uprave FK Željezničar! Grbavica nije gradski stadion, već Željin i pravljen je samo za Želju!
DaRepliciram
crkni keru jedan
Sa1946
Ovaj mi djeluje kao onaj Analitičar, mislim da mu je ovo novi profil, al' svejedno podojki ga beskućnicima seljačino.
Gradjanin
Kako je fino geldati vašu (ne)kulturu sa pristojne visine navijača FK Željezničar! Jedno je tracija i ljubav, a drugo UDBA 1946!
LomanaLuaLua
Jedno je što si ti jadan, a drugo što si malouman. A treće što i bez stadiona smo ŠAMPIONI I OSVAJAČI DUPLE KRUNE. A vidiš daješ pare grbavici i želji i opet se ti nećeš pitati hoćemo li igrati u zenici ili na vašem golubarniku, tako da ne brukaj normalne navijače želje, zadrži svoj gurbetluk za sebe :)
Gradjanin
Vi osvjači duple krune. Mi smo osvajači tri duple krune i još nismo beskućnici, niti smo vijetnamski klub. Svi navijači Želje su složni da gurbetluku nema mjesta na Grbavici i zato pravac Zenica, ako vas prime, al to je opet gradski stadion, tako da se tu možete i koprcat. Ovo je Željino 1/1 i sikter.
milivoje
Bijedo bijedna,bijednici bijedni sa koseva
LomanaLuaLua
Ljudi izmislili 5g mrežu, auta na električni pogon, lasersko oružje, rakete svakodnevno šalju u svemir a ti se zoveš Milivoje hahahahahahaha Sirotinjo vlaška
Seher Rajvosa
HAHAHAHAHA oj ko nam govori za bijedu, trebal cigli, Mrs u livno debilu
Seher Rajvosa
hahahahaahahahahhahahaha e svaka ti cast
Seher Rajvosa
HAAHAAAAHAH e svaka ti cast
kaskada24
Slažem se drug. Bravo! Svejedno gdje će igrati, savez je po meni najviše kazao koliko su neodgovorni.
Romanus
Velika pompa oko neceg, mi nemamo svoj stadion Ni odgovornost, nije sramota igrati Ni na Bilinom Ni na Grbavici dok se ne rijesi pitanje izgradnje vlastitog stadiona, nemali broj velikiii klubova je imao iste probleme
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.