Gdje će završiti Luka Jović?

To je već izvjesno

Gdje će završiti Luka Jović?

Midhat Šljivak

Madridski Real mogao bi srbijanskog napadača Luku Jovića poslati na posudbu, vijest je koju su jučer prenijeli mnogobrojni evropski mediji.

Iako je ovog ljeta plaćen 60 miliona eura Eintrachtu iz Frankfurta, Jović nije impresionirao Zinedinea Zidane i navodno je Francuz spreman da ga pošalje na posudbu.

Nakon što se pojavila ova informacija u španskim medijima, spremnost da dovedu Jovića u svoje redove pokazali su italijanske ekipe Roma i Inter.

Oba tima su iskazala jaku želju da 21-godišnjeg napadača dovedu na pozajmicu, čime bi definitivno ojačali svoj napadački dio tima pred start nove sezone.

Međutim, Marca tvrdi da Jović nema namjeru da prihvati nikakvu posudbu. Ne želi napustiti Real tako brzo i silno želi da se dokaže na Bernabeu.

Činjenica da je plaćen 60 miliona eura stavlja mu veliki teret na leđa. Nije se previše isticao u predsezonskim utakmicama, ali to svakako ništa ne znači jer su najbitniji nastupi u prvenstvu u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, nikada ne se zna šta nam donosi sutra. Možda na kraju Jović i ode na posudbu, ali to je zaista teško očekivati jer Zidane u ekipi nema previše klasičnih napadača.

Pored Jovića tu je samo Karim Benzema, pa pomalo zvuče nerealno navod španskih medija o mogućoj posudbi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmaRam4
Propasce Jovic jer mlad i glup nazalost, a predobar je igrac
0 14
SeoRusilac
Jos je rano za procjene, dajte mu bar 6 mjeseci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi