19

Komentari (19)

lalinjo
Tako ti je to moj Štila,čim se malo zauzmeš za sebe odmah ne valjaš....gadan smo mi balkanski narod,ne cijenimo ništa
Comandini
Lewa u BVB a on u Karpaty Lviv onda iz Lecha. Teska sminka al radne navike nula. Nek tati Ismetu spomenik digne jer ga je tehnicmi obucio u mladosti.
Matic
Jos jedan kerovodjin ker
VELEZ
Poljaci mrze muslimane. Zamisli da znaju da je on musliman, kako bi tek tada bio 'popularan'.
Zgembic
MethodMan
tbra
Daleko je on od muslimana
Shaba
Bez sumnje jedan od najvecih majstora koji je igro u ovoj ligi. Imo je sigurno kapaciteta i za nesto vise u karijeri, al nesto je falilo, dal srece, dal ozbiljnosti, il jednostavno problemi s povredama. Nesto slicno kao s Alenom Škorom, il Zekom Turkovicem. Bilo je tih majstora u ovoj ligi, i merak ih je bio gledat. Dzeku je njegov rad i disciplina doveo do toga da gdje god je igrao bio je vrhunski, profesionalac do kraja, zato je i ostvario karijeru kakvu je ostvario i s 36 godina opet potpiso za Inter. Problem nase lige nije manjak talenta, nego manjak reda i rada i discipline. Kako god, nadam se da cemo gledati jos nekih novih majstora i nadam se da ce ostvariti vece karijere od vec pomenutih.
dinass
100%tacno,najveci problem nasih igraca je profesionalizam.Liga pocela ovaj bilmez se slika sa kafom a jace ruke ima moj sedmogodisnjak od njega
BogatiDijasporac
@dinass E ovdje se slazem s tobom 100%. Doduse, koji ce nam qratz? Da se vuce po terenu k'o prebijena macka?
dinass
Nikom ne treba takav igrac bez obzira na kvalitet.
Zulfikar
Mahalski mentalitet je upropastio jednu cijelu plejadu talenata. Zalosno je sto i danas uprkos globalizaciji situacija je ista.
TTV.KenyTB
nemoj se nikad više vratiti dobrodošao nisi
RealMadrid13
Mamu li ti ebem usta kad ti je derbi rijesavao i u evropu te uveo bio ti je dobar..
BogatiDijasporac
@RealMadrid13 Pa jadan ne bio, ti ni opsovati ne znas kako treba, kako bi to tek onda sproveo u djelo? RIjesavao .... Oj zemljo, zini.
Zulfikar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.