Gdje je nestao Romelu Lukaku? Nije na putu za Milano, Solskjaer ima jednostavno objašnjenje

United uskoro igra prijateljski meč

Gdje je nestao Romelu Lukaku? Nije na putu za Milano, Solskjaer ima jednostavno objašnjenje

Ekspedicija Manchester Uniteda se nalazi u Australiji gdje se sprema za novu sezonu, a Crveni đavoli će danas od 13:00 igrati prijateljski duel sa Perth Gloryjem.

Trener Ole Gunnar Solskjaer je odabrao početni sastav za ovaj prijateljski meč i "izmiksao" ekipu.

Tako je npr. Paul Pogba ostao na klupi, ali je svima zapala za oko činjenica da Romelua Lukakua uopšte nema u konkurenciji.

Romelu Lukaku se ovog ljeta intenzivno povezuje sa transferom u Inter, nije tajna da dva kluba pregovaraju, pa su neki pomislili da izostanak Belgijanca iz ekipe znači da je on na putu ka Milanu.

Ipak, to nije slučaj. Trener Solskjaer ima jednostavno obješnjenje za Lukakuovo odsustvo, ali i odsustvo Baillyja, Lindelofa i Granta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On - Lukaku, Bailly, Lindelof i Grant - su OK, imaju samo manje probleme i danas ih želimo zaštititi... Vjerovatno ćemo ih vidjeti na djelu u srijedu", istakao je Solskjaer.

Inače, Inter je navodno već slao ponude za Lukakua, ali United, za sada, ne želi pristati ni na cent manje od 85 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi