Jose Mourinho o preuzimanju Real Madrida: Kada bude vrijeme za to...
(Foto: EPA)

Posebni se oglasio

Jose Mourinho o preuzimanju Real Madrida: Kada bude vrijeme za to...

M. Šljivak

Španski mediji nakon poraza Real Madrida od PSG-a (3:0) u Ligi prvaka otvoreno pozivaju na smjenu Zinedinea Zidanea.

Navodno se i u klubu već uveliko razmišlja o novom treneru, a to Zidaneova smjena će se sasvim sigurno desiti ako se nastavi sa lošim igrama i rezultatima.

Real bi nakon francuskog stručnjaka mogao preuzeti Jose Mourinho, koji je o svom povratku na klupu Kraljeva veoma oprezno govorio.

"Bila je velika čast raditi u Real Madridu", a zatim je govorio o Zidaneu i njegovoj trenutnoj poziciji u klubu:

"Volio bih da se sve smiri oko Zidanea. Ne bih volio govoriti o povratku u Real, jer imaju trenera koji nije bilo ko. Moj povratak će se desiti kada bude vrijeme za to", poručio je Posebni.

Za sada uči i njemački jezik...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Trenutno se veoma zabavljam radeći na televiziji. Također, učim njemački u slučaju da nekad počnem raditi tamo", istakao je Mourinho.

Portugalac je Real vodio od 2010. do 2013. godine, a osvojio je titulu prvaka, Kup Kralja i Superkup Španije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije