Genije i tačka: Messi jednim potezom izbezumio polovinu Levanteove ekipe

Svaka čast strijelcu, ali...

Genije i tačka: Messi jednim potezom izbezumio polovinu Levanteove ekipe

Levante i Barcelona u ovim trenucima igraju svoj meč 16. kola La Lige, a nakon prvog poluvremena gosti iz Katalonije imaju sigurnih 2:0.

Prvo ime dosadašnjeg dijela susreta definitivno je bio Lionel Messi, koji je učestvovao kod oba gola svog tima.

Iako bi, po nekom nepisanom pravilu, gol trebao privući više pažnje od asistencije, ovoga puta je situcija drugačije jer je Messijevo dodavanje za Suareza kod prvog gola iz 35. minute zasjenilo čak i pogodak koji je postigao sedam minuta kasnije.

Bardhi je pogriješio, a lopta je stigla do Messija koji je u svom stilu okomito trčao dok su se četvorica fudbalera Levantea 'polomila' da ga pokušaju zaustaviti. Kada se činilo da su ga stjerali u kut, Messi je izveo čaroliju i fantastično uposlio Suareza koji je, također vrlo efektno, zabio za 0:1.

Čast strijelcu, ali ovo je Messijev gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi