Genk odredio cijenu za Nastića, Holanđani zainteresovani

Bh. reprezentativac mijenja sredinu

Genk odredio cijenu za Nastića, Holanđani zainteresovani

Bh. nogometaš Bojan Nastić najvjerovatnije će ove zime napustiti redove belgijskog Genka. 

Nastić je u Genku od 2016. godine, ali u tekućoj sezoni se baš i ne može pohvaliti minutažom koju ima, pa se u belgijskim medijima sve češće mogu vidjeti natpisi o njegovom odlasku.

I sam Nastić je izrazio nezadovoljstvo i voljan je svakako da potraži sredinu u kojoj će igrati, čime bi uostalom i zadržao status reprezentativca, a po pitanju eventualnog transfera u Genku su više nego jasni. Naime, iz ovog kluba su poručili Nastiću da može otići samo ukoliko na adresu kluba stigne ponuda teška - 500.000 eura.

U belgijskoj štampi Nastićevo ime se zasad dovodi u vezu sa AZ Alkmaarom, a je li ovaj klub spreman dati pomenuti iznos za njegovo dovođenje, ostaje da se vidi.

Na žestokom udaru navijača

I kada dobije priliku za igru, Nastić ne oduševi previše, pa je stoga nedavno izložen i velikim kritikama od strane Genkovih navijača. Gnjev je bio velik u toj mjeri da su pojedini tražili i da se ovom Vlaseničaninu pokažu - izlazna vrata.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Mislim da se trebamo pozdraviti s Nastićem", "Nastiću, ja bih se pokupio i otišao kući", "Stvarno je tanak Nastić", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Nastić ima ugovor sa Genkom do 30. juna 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi