Gattuso: Kakvo je to pitanje? Što me to pitaš? Hajde ti mi reci...

Napoli izgubio

Gattuso: Kakvo je to pitanje? Što me to pitaš? Hajde ti mi reci...

A. Čaušević

Gennaru Gattusu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže na klupi Napolija.

Protiv Spezije je upisan šokantan poraz na San Paolu, a Gattuso je bio poprilično nervozan na pressici poslije meča.

Jedan od novinara je upitao Gattusa da li ima za čim žaliti zbog početne postave i igrača koje je uveo, nakon čega se bivši igrač Milana iznervirao.

"Za čim da žalim? Kakva je to pitanje? Što me to pitaš? Imali smo 30 šuteva. Ti mi reci. Zašto sam morao zamijeniti Maksimovića jer sam ga ranije izgubio na dvije sedmice?", počeo ja Gattuso te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"O čemu želite da pričamo? O Lozanu kao napadaču. Šta sam trebao mijenjati? Imam samo Petagnu, rizikujem da ostanem bez napadača. Pričajmo o fudbalu..."

Napoli je istina bio dominatniji tim, imao je 27 šuteva i vodstvo preko Petagne, ali je Spezia preko Nzole i Pobege preokrenula i slavila s 1:2.

Top Komentari

AsmirM
Ovaj Napoli nikako da osvoji skudeto ,jedan period igraju dobro i nestanu . Sve sto valja onaj kabadahija proda .
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi