Gent siguran protiv Rapida za play-off Lige prvaka

Pobjedili sa 2:1

Gent siguran protiv Rapida za play-off Lige prvaka

E. Oštraković
Teme:

Nogometaši Genta ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Rapida sa 2:1, te su se tako kvalificirali u play-off za Ligu prvaka.

Domaća ekipa bila je blagi favorit u ovom susretu, a na kraju su ulogu favorita opravdali na terenu.

U oba poluvremena je viđen po jedan gol domaćih, što je bilo dovoljno za pobjedu. Prvo je u 36. minuti za vodstvo od 1:0 pogodio Dorsch.

Drugi gol postigao je Yaremchuk sa bijele tačke u 59. minuti. Sve što su gosti uspjeli do kraja jeste postići počasni pogodak u 93. minuti i to preko Demira.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Do kraja utakmice domaća ekipa nije dozvolila bilo kakvo iznenađenje, te su ostvarili prolaz u play-off.

Promo

Top Komentari

7titula
PobJedili ?????
1 0
Penderinos
Kad objavljujete za svokog bh. Fudbalera kako je odigrao, kad je zabio, kad asistirao mogli ste napisati i to da je Dino Arslanagića
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi