Krvnik Bosne i Hercegovine završio u bolnici iz bizarnog razloga

Pojavila se fotografija

Krvnik Bosne i Hercegovine završio u bolnici iz bizarnog razloga

A. Čaušević

U posljednjoj deceniji Bosna i Hercegovina je na međunarodnoj sceni protiv nekih reprezentacija igrala jako često. 

Dueli BiH sa Grčkom se mogu okarakterisati kao pravi derbi s ozbirom na neke vrlo važne utakmice koje su odigrale ove dvije selekcije kako u kvalifikacijama za svjetska tako i evropska prvenstva.

Jedan od duela koji je Zmajevima ostao u lošem sjećanju igran je u novembru 2016. godine kada je stadionu Karaiskakis završeno 1:1.

Vodila je bh. reprezentacija golom Miralema Pjanića i pobjeda je jako blizu, ali je u posljednjim sekundama na scenu stupio Georgios Tzavellas i zaista sjajno zabio za izjednačenje.

Tzavellas je u međuvremenu promijenio niz klubova. Trenutno nastupa za atinski AEK te je i dalje standarni reprezentativac svoje zemlje.

U septemarskim mečevima Lige nacija neće moći igrati jer je završio na aparatima i to zbog bizarne nesreće za koju je sam kriv.

Naime, na poluvremenu derbija između AEK-a i Panathinaikosa Tzavellas je od ljutnje razbio staklo te je tom prilikom ozbiljno povrijedio ruku.

Posjekotine su bile duboke, izgubio je mnogo krvi te je završio u bolnici kao što se može vidjeti i na fotografiji koja je objavljena u grčkim medijima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Iskusni lijevi bek je operisan te ga sada čeka dvomjesečni oporavak te neće moći pomoći ni klupskim ni reprezentativnim kolegama i to isključivo svojom krivicom.

Inače, septembarski mečeve Lige nacija za Grčku će biti revijalnog karaktera pošto je ova selekcija već ranije u grupi sa Kosovom, Sjevernom Irskom i Kiprom osigurala prvo mjesto te promociju u Ligu B te baraža za Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

Salt_boy075
Jbt dan uvijek smo golove primali u zadnjim minutama
2 0
Turgut2
I nastavice se to za dugo vremena jer nasi nemaju snage a ni mentalne stabilnosti za komplet tekmu od pocetka do kraja. Nedje moraju pasti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi