Deulofeu povisio ton na glavnog sudiju, a onda mu se zaledila krv u žilama kada mu je on uzvratio

Podsjetio na legendarnog Collinu

Deulofeu povisio ton na glavnog sudiju, a onda mu se zaledila krv u žilama kada mu je on uzvratio

E. Čaušević

Inter je danas na svom terneu pobijedio Udinese sa 2:0 u 11. kolu italijanske Serije A.

Inter je pred svojim navijačima uspio da dođe do tri boda, a junak utakmice bio je Joaquin Correa koji je postigao oba gola.

Udinese je u 82. minuti uspio da smanji na 2:1 kada je Gerard Deulofeu uspio da savlada Handanovića, ali je njegov gol poništen opravdano zbog ofsajd pozicije.

Međutim, to je naljutilo španskog igrača koji se unio u lice glavnom sudiji Luci Gottiju kojem se to uopšte nije svidjelo.

Gotti je ljutito reagovao nakon toga i počeo je urlati na igrača Udinesea koji se čini se odmah pokajao što je išta i rekao, te se samo udaljio od sudije.

Ovo je mnoge posjetilo na legendarnog Pierluigija Collinu koji također nije dopuštao igračima da se tako ponašaju, te mnogi smatraju da nijedan sudija nakon njega nije mogao da ima takav autoritet.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, Gotti je čini se odlučio da pokuša da ima stav kao Collina što je oduševilo italijansku javnost.

Promo

Top Komentari

tbra
Dobar sudija, bez greske odsudio mec
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi